Gå til innhold
Tid

24.02.2023 kl. 18:00

24.02.2023 kl. 19:00

Sted

Målselv bibliotek

Dette er våren da Erika Toth og Runa Bergsmo fra Scene Nord får anledning til å samarbeide med nye pianister i Arctimus trio. Til denne konserten har de valgt ut Kristian Lindberg, pianist fra Oslo, som bl.a. underviser på Norges Musikkhøgskole og Barratt-Due Institutt. Og så tenkte de at det kunne være fint å ha med seg en sanger… og vipps, så ble tenoren John Kristian Karlsen hentet fra Fauske!
Som de fleste vet kjennetegnes Arctimus trio av høy kunstnerisk kvalitet og stor formidlingsglede i en folkelig fremtoning. Sprudlende, dynamisk, rørende – den klassiske musikken som blir fremført på denne konserten er alt annet enn kjedelig! For ikke å snakke om John Kristians nordnorske humør og humor; enten han leter etter et kvinnfolk i Papagenos skikkelse, eller må løse hele byens problemer som altmuligmannen Figaro, så vet han hvordan man underholder et publikum.
Du som kommer på konsert vil få et friskt påfyll av nydelige toner og godt humør, og vil garantert dra hjem med en fengende melodi i hodet og en glad følelse å leve på resten av dagen.
Medvirkende Erika Toth, fiolin Runa Bergsmo, cello Kristian Lindberg, piano John Kristian Karlsen, tenor
En produksjon med Landsdelsmusikerne fra Troms og Finnmark fylkeskommune – Scene Nord.
Arrangementet er gratis men vi har begrensede plasser. Kontakt derfor biblioteket for reservasjon og billett.