Gå til innhold

Arkiv

Meråpent bibliotek i Øverbygd

Vi har fått et samarbeid med legekontoret og helsehuset Holt om meråpent bibliotek! Det vil si at biblioteket er åpent så lenge helsehuset er åpent. for å låne på meråpent bibliotek trenger du lånekort og pinkode. Lånekort får du på biblioteket på Istindportalen eller på Holt på onsdager. Pinkode kan vi hjelpe deg med via telefon eller epost.

Leseprosjektet Leseknappen

Leseknappen er et lystleseprosjekt for alle barn i 2. klasse i hele Målselv kommune. For å få leseknappen må barna lese ti bøker. Disse kan leses sammen med en foreldre, voksen, lærer eller selv. Bøkene som leses føres inn i et lesekort som fåes på biblioteket ved oppstart av prosjektet. Selve leseknappen er en flott pin formet som en bok. Barna kan delta enten gjennom skolen eller på eget initiativ.

Filmoteket

Filmoteket er en gratis filmstrømmetjeneste. Du kan enkelt låne film med lånekortet ditt og kan velge mellom norske, nordiske, europeiske og internasjonale titler som treffer både barn, ungdom, familier, voksne og seniorer. du finner mer enn 1800 filmer og serier å velge mellom og katalogen vokser sakte hver eneste uke.

Sjakk på Målselv bibliotek

Målselv bibliotek er samarbeidspart med Sjakk & samfunn og mottar i løpet av sommeren to sjakkbenker. Den ene vil stå ute ved biblioteket og det andre i gaten inne i Istindportalen. Sjakkbrikker vil kunne lånes både på biblioteket og på velferdskontoret. Sjakkbordet vi har inne i biblioteket er allerede mye i bruk. Vi gleder oss til å utvide vårt sjakktilbud :). Kanskje vi får til en turnering til høsten? Meld din interesse i skranken 🙂

Strømmetjenesten Cineast

Med Cineast kan du låne gratis kvalitetsfilmer. Last ned app og velg ditt bibliotek i menyen. Velg så en film du vil se, fyll inn ditt lånekortnummer og din pinkode, klikk så “se film”. Du kan nå se filmen via din telefon, smart tv eller din datamaskin og filmen er tilgjengelig i 48 timer.